Köszöntjük az ananké rendezvény weboldalán   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Köszöntjük az ananké rendezvény weboldalán Köszönet: GSpeech
Köszöntjük REALNAME   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Köszöntjük REALNAME Köszönet: GSpeech

Telefon: +36 (20) 258 3600

 info(kukac)anankerendezveny.hu

 

A spirituális megnevezés - a mi értelmezésünkben - azt jelenti, hogy nem tartozunk semmilyen egyházhoz, gyülekezethez, de világnézetünk metafizikai alapokon nyugszik.

Azt valljuk, hogy az élet több, mint a természet véletlen játéka, és hogy a világot egy magasabb rendező elv irányítja, amelynek/akinek több megnevezése is lehet.

Az egység rendező ereje hívja életre és tartalmazza a kétpólusú világot, amelyben az ember tapasztal, tanul és fejlődik. 

A spirituális tanítások szerint az ember alapvetően egységszintű lény, akinek személyes tettei és élményei értelmezhetők és összhangba hozhatók ezzel az egyetemes rendező erővel, amely törekvései eredményeképp áthatja életét egy mélyebb harmóniával.

Spirituális esküvőtöket ennek megfelelően a veletek egyeztetett, nektek leginkább tetsző módon és szertartás-elemekből állítjuk össze, hogy tükrözze mindazt, amiben hisztek, amit képviseltek. Lehet, hogy intim szertartásra vágytok, vagy meghívnátok az egész családot és a legszélesebb baráti kört – egyik sem akadály.

Amennyiben családjogilag is érvényes esküvőt terveztek, érdemes az anyakönyvvezetőnél tett látogatás és a házasságkötési adatlap aláírása után után sort kerítenetek a spirituális esküvőre egy általatok választott helyen, vagy akár kérhettek tőlünk egy klasszikus és egy spirituális szertartást is. A két ceremónia külön-külön vagy egységes keretben is megrendezhető.

Ha bármilyen oknál fogva nem terveztek polgári esküvőt, a spirituális szertartásnak akkor sincsen semmi akadálya.

 

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Köszönet: GSpeech