Köszöntjük az ananké rendezvény weboldalán   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Köszöntjük az ananké rendezvény weboldalán Köszönet: GSpeech
Köszöntjük REALNAME   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Köszöntjük REALNAME Köszönet: GSpeech

Telefon: +36 (20) 258 3600

 info(kukac)anankerendezveny.hu

 

Konzultáció (tippek, ötletek, szolgáltatók ajánlása)

Ezt a tevékenységünket azoknak ajánljuk, akik önállóan szervezik esküvőjüket.

Ha tanácstalanok vagytok, hogy kezdjetek hozzá, kik a környéketeken levő legmegbízhatóbb szolgáltatók, gyakorlati útmutatásra van szükségetek, vagy már csak az utolsó simítások hiányoznak, keressetek minket bizalommal.

Hazánkban is egyre terjed a DIY (kreatív) esküvők divatja, ami érthető is, hiszen nem kell milliókat áldozni arra, hogy a Nagy Nap felejthetetlen élmény legyen a jegyespár és meghívottai számára. Számtalan módszer és fortély létezik a költségek csökkentésére, melyek ráadásul már a készülődés folyamán sok örömöt okoznak.

Tapasztalt, művészeti háttérrel is rendelkező csapatunk szívesen segít Nektek  DIY esküvőtök tervezésében és megvalósításában.

Stílustanácsadás

Az esküvő előtt minden menyasszony felteszi magának a kérdést: milyen legyen a ruha, smink, frizura, mennyire térjen el a szokásostól, mi áll jól, mit érdemes bevetni a tökéletes megjelenés érdekében. Tapasztalt stylistunk szívesen segít abban, hogy legragyogóbb önmagad lehess a Nagy Napon.

 

Weboldalak, e-meghívók

Számtalan variációban készülhetnek, ezért személyes konzultációt kövően, igényeiteket megismerve egyedi ajánlatot adunk.

 

Tolmácsolás angol nyelven

Esküvői tolmácsolás a szertartás(ok) alatt vagy folyamatosan, igény szerint.

 

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Köszönet: GSpeech