Köszöntjük az ananké rendezvény weboldalán   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Köszöntjük az ananké rendezvény weboldalán Köszönet: GSpeech
Köszöntjük REALNAME   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Köszöntjük REALNAME Köszönet: GSpeech

Telefon: +36 (20) 258 3600

 info(kukac)anankerendezveny.hu

szertartas7 ananke

Történelmünk során mindig szükségünk volt szertartásokra életünk sorsfordító pillanataiban, életszakaszaink átmeneteiben. Az archaikus társadalmakban ez magától értetődött (beavatási, termékenységi stb. rituálék), és ma is sokan ösztönösen érzik ezt, illetve ennek hiányát. Ebben tudunk segíteni tematikus szertartásainkkal, melyeket teljesen egyénre illetve párra szabunk, megteremtve a megfelelő kereteket ahhoz, hogy a lélek ünnepe valóban létrejöhessen.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy nem kötődünk semmiféle valláshoz, nem egyházi rituálékról van szó, hanem szimbólumokról, a lélek rítusairól.

Milyen tematikus szertartások léteznek?

 

 

Gondolatébresztőként néhány példa:

fogantatás elősegítése, anyaságba való beavatás, apaságba való beavatás, nővé avatás, férfivé avatás, szerelmi rituálé egyedülállóknak, születésnap/nagykorúvá válás, eljegyzés, legénybúcsú, leánybúcsú, spirituális válás, esküvői fogadalom megújítása, a 4 őselem szertartása.

 

Emeljünk ki egyet:

- Szerelmi rituálé egyedülállóknak -

Elértél életed egy új szakaszához, amikor azt szeretnéd, hogy valakivel kézen fogva menj tovább. Szeretnéd megtalálni azt a valakit, aki társad lesz az úton, akit szerethetsz és óvhatsz, akivel értitek egymást. Szerelmi rituálénkkal segítünk neked, hogy felkészülj az új szerelem fogadására. A szerelmi rituálé olyan, mint egy pompásan feldíszített híd, amin ha átkelsz, hátrahagyhatod azokat a félelmeidet, sérelmeidet amik akadályozhattak a párkeresésben. A szerelmi rituálé egy olyan híd, amin ha átkelsz, segítheti lelked mélyebb rétegeiben a változást, hogy engedni tudd magadban a hívás kiteljesedését.

 

 

 

„A szerelem örök, emberfeletti és titokzatos erejével megszünteti a magányt, eloszlatja a távolságot két ember között, lebont mindenféle mesterséges választófalat, melyet társadalom, nevelés, vagyon, múlt, emlékek emeltek közénk.” – Márai Sándor

 

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Köszönet: GSpeech